斯诺游戏社区

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷导航

[新手求助] 美服lol查水表的问题

铜币
1699 个
贡献值
0 点
今天刚被人查过 但是石头没有发邮件告诉我 而是直接把皮肤弄走了 有相同情况的朋友么 还有就是他这次查水表应该全部查掉了吧 不会还有没有查到的 下次继续查吧

铜币
1699 个
贡献值
0 点
我没有买过半价rp 但是被没收的皮肤都是朋友送的 而且撸主发现被没收的皮肤就是朋友送的皮肤 没有其他朋友所说的拿其他抵债 有朋友能来解释下么

铜币
1699 个
贡献值
0 点
刚才把赠送历史都查了一遍 有部分皮肤还在 尴尬的 不知道他回收皮肤是按照什么规则

铜币
4095 个
贡献值
12 点
下次还有的 我第一次被扣了150多个 这次又被扣了70多个
有一半是自己用paypal充的

铜币
1699 个
贡献值
0 点
Unfortunately, we had to remove content that was gifted to your account due to issues with the account that sent the gift. I'm sorry for the sudden and unannounced removal of items from your account.

I'm afraid that I'm not able to disclose any further information about another player's account. If you have concerns about the specifics of why we had to remove the gifts from your account, I recommend consulting your friend. We will not be able to return these gifts as they were not rightfully theirs to give.

If you have any questions, please don't hesitate to let me know.

铜币
1699 个
贡献值
0 点
早上给石头发的邮件 说是我朋友赠送的问题 和我没有关系么

铜币
14437 个
贡献值
10 点

来论坛一年了随便逛逛来论坛两年了

我的皮肤全被收走了

铜币
1699 个
贡献值
0 点
第一次被收了7个 如果他们查到了 为什么不一步到位 还收第二次我也是无语了