斯诺游戏社区

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷导航
返回列表 发新帖
楼主: Danielwu

[新手求助] 求救啊!!!竟然封我的号,为什么

北美御宅神话,

铜币
5599 个
贡献值
21 点

Facebook来论坛一年了来论坛两年了来论坛三年了一次精华随便逛逛Lv.4论坛五年老司机

恭喜你 你已经无法获得rank奖励了.

铜币
4713 个
贡献值
0 点

来论坛一年了来论坛两年了随便逛逛Facebook

★棒棒糖0.0 发表于 2014-11-7 20:58
恭喜你 你已经无法获得rank奖励了.

😂😂😂有办法取消吗帮忙啊

铜币
12934 个
贡献值
0 点
悲剧的孩子 就一局的情况下这样封肯定是遇到测试人员或者gm了  你send也不会给你解的

铜币
6409 个
贡献值
1 点

来论坛一年了

我看看你能得奖励是否把
http://www.lolking.net/summoner/na/40788082

铜币
4713 个
贡献值
0 点

来论坛一年了来论坛两年了随便逛逛Facebook

9012345ab 发表于 2014-11-8 10:42
我看看你能得奖励是否把

他说现在不确定会不会取消我的奖励,但是对于那些最严重的才会取消资格
泪奔啊

Hello Summoner,

We've recently announced that players who have high amounts of toxicity in their games will not receive their ranked rewards. The system is not currently active, but will be turned on in the following weeks.

At this time, we are not able to tell you if you qualify for the restrictions. Not every player with chat restrictions will be punished in this way; only the worst offenders among that group will be affected. If you're concerned at all about being affected by this feature, I recommend being on your best behavior in the coming weeks.

北美御宅神话,

铜币
5599 个
贡献值
21 点

Facebook来论坛一年了来论坛两年了来论坛三年了一次精华随便逛逛Lv.4论坛五年老司机

Danielwu 发表于 2014-11-7 21:36
😂😂😂有办法取消吗帮忙啊

很简单 发一个ticket给lyte然后向他要封你的证据. 如果他给你 你感觉完全不值得封14天 好好的解释一下 看他反映怎么样.